НЕБО ПАДА – Сидни Шелдон

28 јун

Још једно дело Сидниja Шелдонa које је мене одушевило. Наиме, у овом криминалистичком роману дешавају се чудне и непредвидљиве ствари, што ће открити шармантна водитељка Дина Еванс. Иза страдања популарних Винтропа водитељка сумња да постоји нешто крајње несвакидашње. Свих пет чланова породице страдају у низу незгода.

На читаоцу је да иде из дешавања у дешавање и да пропрати све описане авантуре. Притом, ниједан читалац неће бити свестан да је читање књиге прошло у трену, а не да је трајало неколико сати. Тако се бар мени десило 🙂

1

Сидни Шелдон је амерички књижевник, обожаван широм света. Његови романи и дан-данас одушевљавају читалачку публику, а још кад је према њима осмишљен и филм – уживању никад краја.

Од његових романа препоручио бих вам и:

– Друга страна поноћи

– Краљ игре

– Немир анђела

Искрено, ова фантастична прича се мени на почетку и није много свиђала, али што сам дуже читао, са све јачим нестрпљењем сам ишчекивао крај књиге. Једна од веза са овом књигом је што је поменута водитељка усвојила дете са Косова.

Али да не причам даље.

Књига је одлична. Нећете морати да размишљате два пута да ли ћете прочитати следећу страницу. Све је изванредно описано, као да гледате слике, а ликове као да познајете одавно. Можда ова књига спада у оне лаке за читање, али држи пажњу. Препоручујем вам ову књигу и да бисте проширили своје схватање о књигама. Мора се знати да нису све књиге попут Црвенкапе. Има и књига са готово реалним садржајем, а оне саме по себи због тога и вреде. Не треба судити о књизи по корицама нити причи без доброг краја. А ова га књига свакако има 🙂

Сретен 8/1

(шк. 2013/2014.)

Advertisements

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: