СТРАДАЊЕ – Лорен Кејт

15 јан

Већ сте се упознали са Луси 🙂

Страдање, Лорен Кејт

У другом делу Луси открива да је била у праву. Схвата да познаје Данијела. Само… Никада није могла ни да сања одакле.

Ви већ знате да је Данијел пали анђео. Знате и да је ова необични пар већ еонима изабран да носи проклетство. Проклетство у коме је записано да се Луси и Данијел сретну на сваких 17 година и да се заљубе једно у друго, а да потом Луси умре и да се поново роди у неком другом животу, некој другој породици. Наравно, и да се не сећа ничега. Данијелов задатак је да је пронађе. Међутим,  овог пута је било другачије. Луси није умрла и полако је почињала да се присећа.

Схвата још нешто. Није само  Данијел пали анђео. Ново друштво у новој школи чинили су пали анђели. Међутим, нису јој били пријатељи. Највећа им је жеља да је убију, јер је пореметила пророчанство. Да ли ће успети?

Данијел и Кам закопавају ратне секире, бар на тренутак, и одлучују да сачувају Луси од осталих. Данијел би урадио све да је заштити па је зато пребацио у школу ,,Шорлајн“. Ова школа је намењена деци палих анђела и смртника тј. полуанђела и полусмртника. Данијел није желео да јој открије ништа о пророчанству. Довољно сте упознали Луси да знате да је њена одлучност била на врхунцу. Пошто-пото је желела да сазна истину. И успела је. Добро јој је дошла помоћ нове цимерке Шелби и Мајлса, дечака коме се толико свиђала да је на тренутак посумњала у везу са Данијелом.

Шелби и Мајлс

Поред тога што је сазнала све о пророчанству, Луси је чврсто решила да га реши. Са Данијеловом прошлошћу или без ње. Захваљујући Мајлсу, ускочила је у један од прошлих живота. Мислила је да се решење крије негде у прошлости.

Да ли је то тачно?

🙂 🙂 🙂

Бојана 8/1

(шк. 2013/2014.)

Advertisements

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s

%d bloggers like this: